مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس
سرخط خبرها

پیام مهم رامین رضاییان به هواداران استقلال| کری خوانی ممنوع

  • کد خبر: ۲۳۹۲۷۱
  • ۲۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۶
پیام مهم رامین رضاییان به هواداران استقلال| کری خوانی ممنوع
رامین رضاییان، بازیکن استقلال از هواداران تیمش خواست هرگز به خاطر او با هواداران پرسپولیس کری نخوانند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، رامین رضاییان، بازیکن جدید استقلال بعد از حضور در این تیم صحبت‌هایی به زبان آورده که بسیار جالب توجه است.

رضاییان می‌گوید: سلام به هواداران بزرگ استقلال. قبل از هر چیزی من می‌خواهم اینجا به شرافتم قسم بخورم که با جان و تمام وجود و قلبم تا آخرین روز قراردادم با استقلال در زمین مستطیل سبز می‌جنگم. خیلی خوشحالم از این بابت که کل خانواده استقلال از من خواستند که اینجا حضور داشته باشم و قرارداد امضا کنم.

رضاییان ادامه داد: از مدیریت باشگاه و باشگاه استقلال، کادر فنی و مربی‌شان و تمام هواداران استقلال که در این 2 ماه با من صحبت کردند، تشکر می‌کنم. از حضورم در باشگاه استقلال واقعا خوشحالم. احترام من حفظ شد، شاید اینجوری نبوده که فقط یکسری از هواداران استقلال مرا بخواهند و به باشگاه فشار بگذارند، نه. من خیلی خوشحالم که این اتفاق افتاد که کل خانواده استقلال مرا قبول کنند. به خاطر یکسری هواداران استقلال که مرا دوست دارند، باشگاه با من تماس نگرفت.

بازیکن جدید استقلال که از او به عنوان یاغی یاد می‌شود، ادامه داد:رضاییان اظهار داشت: این حفظ شدن احترام من خیلی به من کمک خواهد کرد تا بهتر فوتبال بازی کنم. یکسری باشگاه‌ها، یکسری مدیریت‌ها قلب مرا شکستند. امیدوارم در باشگاه استقلال با تمام جانمان در کنار یکدیگر بجنگیم و در آینده با خوبی از هم یاد کنیم. این خیلی برای من مقدس و قابل احترام است.

مدافع ملی پوش کشورمان گفت: در آخر از هواداران باشگاه استقلال یک خواهش دارم؛ بحث کری برای هوادار همیشه لذت بخش است. خیلی هم دوست داشتنی است ولی منِ رامین رضاییان در این فوتبال سال‌ها تلاش کردم که به همه هواداران فوتبالِ ایران احترام بگذارم. چه خارج از ایران چه داخل ایران. از شما خواهش می‌کنم که هیچ وقت منِ رامین رضاییان را وارد بحث کری نکنید. من وظیفه‌ام می‌دانم که داخل زمین فوتبال بازی کنم و این را سال‌ها ثابت کرده‌ام. بحث کری برای شما هواداران، فوتبال بازی کردن برای من. خیلی مخلصم، دوستتان دارم و امیدوارم خیلی زود در کنار هم در ورزشگاه پر از تماشاگر از یک فوتبال خوب لذت ببریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->